Update ExclusivAroganță totală: paranghelie liberală pe Ștrandul Neptun, fără bilet de intrare! Cum își șterge PNL urmele de pe ștrand

  Titlu principal (07.06.2016, ora 23:22): Aroganță totală: paranghelie liberală pe Ștrandul Neptun, fără bilet de intrare! Ne-am dat „loviți” și i-am „făcut” (VIDEO)

  Știri Arad. Cum poți intra pe Ștrandul Neptun fără să plătești? Spui la poarta de intrare că ești de la PNL și că mergi la ședința BPJ- alias cheful organizat pentru câștigarea alegerilor din Arad. În acel moment, gardianul sau ce-o fi el, tolănit pe scaun, dă din mână a lehamite, îți spune sec că trebuie să ajungi la „Rațio Beach” și întoarce capul către fraierii care nu sunt membri de partid, în consecință nu merg la sindrofia-ședință și trebuie să plătească biletul de rigoare. Nu ne credeți? Aveți mai jos… totul filmat cu o cameră improvizată rapid pentru că am acționat la pont. Așa că, scuzată să ne fie calitatea filmării realizate ieri după-amiază. Și încă o precizare: noi am ajuns pe la spartul târgului și nu am mai reușit să filmăm între puhoiul celor aproape 100 de liberali fericiți că Falcă împarte banii încă patru ani.

  Așadar… zeci de liberali (primari aleși, foști primari, aleși și foști aleși locali, membri ai Biroului Politic Județean PNL Arad) obosiți de o lună întreagă de campanie electorală au fost convocați ieri de mai-marii PNL Arad la o ședință în picioare la Rațio, pe Ștrandul Neptun, acolo unde, printre bârfe și pahare de șampanie și vin, să se discute despre împărțirea funcțiilor în administrația locală arădeană, municipală și județeană, despre nominalizările în Consiliile de Administrație și Adunările Generale ale Acționarilor la societățile care aparțin Consiliului Local Municipal și Consiliului Județean – acolo unde dețin, începând de duminică, majoritățile.

  Acum dimineața, am vizitat din nou Ștrandul Neptun. Am plătit bilete, pentru două persoane. Prețul: 6 lei. Am întrebat de ce azi se plătește și ieri nu. Ne-au spus, după câteva secunde de pauză, că nu știu, că ieri nu au fost ei… Cu directorul Puha ne-am întâlnit la intrarea în administrație, pleca. Ne-a spus din fugă să ne interesăm de încasări, la Primăria Arad. De ce nu la SC Recons? „Pentru că acolo se adună toate datele” – ne-a explicat directorul. Nu a trebuit să ne dea de înțeles că deși societatea pe care o conduce încasează banii, Primăria Arad e cea care taie și spânzură. „Întrebați la Primărie cât s-a încasat de când se plătește intrarea. Noi abia așteptăm vremea caldă să avem încasări”,  a mai spus Puha și ne-a lăsat cu ochii în soare, singuri-singurei pe ștrand.

  Nu am mai întrebat dacă liberalii nu vor achita biletul întreg sezonul, pentru că nu mai avea rost… Ne trimitea la Primărie, din nou, că așa a învățat lecția pentru care datorează funcția de director.

  Deci, cine plătește biletul zecilor de liberali care au intrat pe gratis, au mâncat mici și au băut bere pe Ștrandul Neptun, la Rațio, plus că au mai și decis destinele Aradului?

  P.S. Poate că unii dintre liberali, mai simțiți de felul lor, au plătit… Nu știm care și câți.

  UPDATE (08.06.2016, ora 15:00): PNL, în trepidații. Cum își aranjează plățile cu ștrandul?

  Dacă nu am ajuns întâmplător ieri seară pe ștrand, întâmplător am aflat – chiar acum – cum încearcă mai marii liberalilor arădeni să șteargă urmele în ceea ce privește plata biletelor pe ștrand.

  Un arădean care intenționa să intre pe ștrand în această după-amiază a auzit o discuție referitoare tocmai la factura pe care cei de la PNL trebuiau să o plătească ieri, și nu azi, Ștrandului Neptun:

  „Fă-ne, te rog, o factură pe un număr de … (n.red. nu am înțeles numărul) de persoane care au intrat aseară pe ștrand. Sună-l pe Lucian de la Primărie și spune-i să trimită un comunicat presei și celor de la Special Arad cum că s-a făcut plata pe factură!”.  Oare această factură ar mai fi apărut fără cele scrise de noi în articolul de mai jos?

  Întrebarea e retorică. Evident că nu!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Pentru un alegator convins de dreapta traiesc cea mai absurda situatie. Pentru prima data dupa revolutie castiga detasat „dreapta” … aceiasi oameni care de 12 ani n-au construit nici o parcare, nu au fluidizat traficul in oras, n-au terminat nici centurile orasului, n-au adus nici un investitor major, nu au fost in stare sa amenajeze un strand decent… dar care au distrus sistemul sanitar din tot judetul nu doar din Arad.

   +27 voturi
   +1
   -1
   • Mai pui de „postac”! Dupa 12 ani in trei mandate tot cu psd-ul va comparati? Si dupa 50 de ani tot acelasi text o sa-l folositi? Mai schimbati si voi „vrajelile”.

    Dar ce sa ne asteptam de la „Voi” care nu stiti ce inseamna bun simt si la impartitul Rusinii ati fost absenti nemotivati.

    +1 voturi
    +1
    -1

  Scrie un comentariu

  1 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.