joi, 23 mai, 2024

Special Arad Logo

  Tunuri în centrul Aradului? Au fost distruse cinci bancomate. Criminaliștii au luat probe (FOTO)

  Știri Arad. Criminaliștii arădeni au avut de dimineață ca punct de lucru mai multe unități bancare din centrul Aradului și din zona UTA, după ce un număr de cinci bancomate prezentau urme de distrugere.

  „Avea fanta deschisă și prezenta urme de distrugere. Nu se știe încă dacă a fost spart sau nu, dar se fac cercetări”, spune o persoană din interiorul IPJ Arad.

  „Nu a fost vorba despre jaf sau tentativă de jaf. A fost pur și simplu blocat bancomatul”, spune un oficial al uneia dintre bănci. Declarația este cel puțin ciudată atâta timp cât oficialii instituției au sesizat poliția.

  Dovadă în acest sens este declarația Lorenei Radu, purtător de cuvânt la Inspectoratul de Poliție Județean Arad:

  „În această dimineață, polițiștii serviciului de investigații criminale au fost sesizați despre faptul că în perioada 6-9 octombrie, un număr de cinci bancomate aparținând unor unități bancare de pe raza municipiului prezintă urme la nivelul fantei de eliberare numerar. Se efectuează cercetări pentru identificarea autorilor și tragerea lor la răspundere penală pentru săvârșirea infracțiunii de tentativă de furt”

  Bancomatele care prezintă urme de distrugere aparțin Piraeus Bank, Intesa San-Paolo, Alpha Bank și Banc Post.

  Momentan nu se știe dacă au fost sustrase sume de bani, iar polițiștii urmează să intre în posesia înregistrărilor video.

  bancomat 1 bancomat 2 bancomat 3

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  8 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.