duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Universitatea Aurel Vlaicu din Arad produce un produs dezinfectant pentru spitalele din Arad, Timiș și Caraș

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 2:38 PM | Educaţie

  0

  Dezinfectantul produs în laboratoarele Universității „Aurel Vlaicu” din Arad a ajuns în data de 30 martie la spitalele din Arad, Timiș și Caraș. Produsul, conform rețetei avizată OMS, a fost preparat la Institutul de Cercetare și Inovare din cadrul UAV sub îndrumarea prof.dr. Lucian Copolovici, directorul Institutului de Cercetări și prof.univ.dr. Florentina Munteanu, directorul Școlii Doctorale.

  „Universitatea noastră este alături de autoritățile locale și oferim sprijinul nostru necondiționat în lupta împotriva virusului COVID 19. Punem la dispoziția autorităților laboratoarele noastre, expertiza cadrelor didactice pentru a produce la Arad dezinfectantul atât de necesar în această perioadă” a punctat rectorul UAV, prof.univ.dr. Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.