marþi, 16 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Universitatea Aurel Vlaicu: „Ajutați-ne, ca să putem ajuta în lupta împotriva COVID 19”

  de Special Arad | 1 aprilie 2020, 3:13 PM | Educaţie

  1

  Universitatea „Aurel Vlaicu” din Arad, implicată în lupta împotriva virusului COVID19, a demarat procedurile de achiziție pentru cumpărarea substanțelor necesare preparării soluției dezinfectante pentru cei care se află în linia întâi în lupta cu coronavirusul. Cantitatea produsă în laboratoarele Institutului de Cercetare și Inovare din cadrul UAV depinde de fondurile alocate acestor achiziții. Primii zeci de litri au fost obținuți prin eforturile profesorilor de la Institutul de Cercetare și donați spitalelor din regiune, dar pentru a se putea produce sutele de litri necesari în aceste momente, conducerea universității face apel la cei care doresc să ajute sistemul de sănătate și forțele de ordine să doneze bani pentru achiziționarea materiei prime în contul deschis pe numele asociației universității arădene de stat:

  Asociația pentru Management și Cercetare în Științe Socio-Umane
  CUI 36671198
  Contul: RO05BTRLRONCRT0P17803501

  „Ajutați-ne, ca să putem ajuta” a cerut rectorul universității, prof.univ.dr. Ramona Lile. „Profesorii noștri lucrează zilnic în laboratoare pentru producerea acestui dezinfectant. Fac un apel la cadrele didactice, la membri comunității academice, la arădeni, să doneze pentru a-i putea ajuta pe cei care luptă pentru noi” a mai declarat Ramona Lile.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  6 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.