miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Unii cu pijamalele, alții cu alergatul aproape de miezul nopții! „Micălaca Run”, primul cros nocturn din Arad

  de Dan Lazăr | 21 mai 2023, 9:06 AM | Sport | Știri Arad

  0

  Primul cros nocturn din Arad a avut loc, sâmbătă seara, în cartierul Micălaca. Prima ediție a „Micălaca Run” a avut la start 60 de participanți, ajutați de 20 de voluntari, startul fiind dat de primarul Aradului, Călin Bibarț.

  Crosul nocturn, întins pe o distanță de de 2,7 km, s-a desfășurat pe traseul Maranata – sensul giratoriu de la cartierul Subcetate, festivitatea de premiere având loc în noul parc din zona 300 – Micălaca. Fiecare concurent a primit un tricou personalizat, ham reflectorizant și diplomă de participare, alergătorii clasați pe podium primind medalii și premii din partea unor sponsori.

  PODIUMURI „MICĂLACA RUN”

  Feminin:
  1. Zaincofschi Andreia
  2. Baltă Elena
  3. Zaharia Patricia
  Zaharia Paula

  Masculin:
  1. Raț Mihai
  2. Gherman Alexis
  3. Bouroș Florin

  „La ora la care alții își pun pijamalele pentru ca să meargă la somn, tu pune-ți încălțămintea sport și hai cu noi să alergi la prima ediție a «Micălaca Run»!”, a fost inedita invitație lansată de organizatori, care deja se gândesc la viitoarea ediție.

  Citește și: Primul cros nocturn din Arad are loc, sâmbătă, în cartierul Micălaca

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.