duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Unii aruncă, alții strâng. Gunoaiele din „miezul” orașului, adunate de cei puși la muncă în folosul comunității

  de Special Arad | 25 martie 2021, 9:49 AM | Știri Arad

  0

  Comunicat  Începând cu data de 11.03.2021, polițiștii locali cu atribuții de ordine publică și de supraveghere comunitară monitorizează zona aflată la confluența străzilor Neculce, Mărțișor și Udrea.

  Deși situate în proximitatea centrului orașului, terenurile respective au de suferit din cauza unor persoane care aleg să abandoneze, în acest perimetru, deșeuri menajere și din construcții. Pentru a reduce pericolul la adresa sănătății publice și disconfortul creat de aceste gunoaie, a survenit intervenția comună a Direcției Generale Poliția Locală, Gospodăririi Comunale și operatorului de salubritate.

  Beneficiarii de venit minim garantat care prestează muncă în folosul comunității strâng deșeurile sub supravegherea polițiștilor locali, angajații Gospodăririi Comunale toaletează vegetația și curăță canalul Mureșel, iar mașinile de la S.C. Salubritate Deva preiau deșeurile. Acțiunea este în desfășurare și va continua în zilele următoare.

  Pentru a diminua riscul reapariției gunoaielor, DGPL solicită sprijinul locuitorilor din zonă, în sensul oferirii de date care să permită surprinderea sau identificarea persoanelor ori transportatorilor ce deversează ilegal deșeuri în acest perimetru care este pe cale să redobândească un aspect civilizat.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.