„Under the Silver Lake”, la Arta

  de Special Arad | 23 aprilie 2019, 2:49 PM | Film

  0

  (foto: IMDb)

  Ultima premieră a acestei luni la cinematograful Arta ne trimite într-un Los Angeles plin de secrete și mistere, scandaluri născute din conspirații și crime greu de elucidat: „Under the Silver Lake” (regia: David Robert Mitchell) va fi proiectată vineri, 26 aprilie, începând cu ora 20:00.

  Descris drept un „omagiu adus lui David Lynch” (Variety), filmul îi are ca protagoniști pe Andrew Garfield, cunoscut pentru rolurile din „The Amazing Spider-Man” și „The Social Network”, și Riley Keough, nepoata lui Elvis Presley.

  Filmul a fost selectat în competiția oficială a Festivalului de la Cannes 2018, unde a atras atenția criticilor și cinefililor prin originalitatea sa, regie, soundtrack și imagine.

  Sinopsis: 
  Povestea, care are loc în Los Angeles, se concentrează în jurul unui bărbat care devine obsedat de circumstanțele stranii ale crimei unui mogul miliardar și de răpirea unei tinere. Sam, un tânăr prietenos, însă fără vreun rost, devine un detectiv neașteptat, rapid implicat într-o situație complicată, în timp ce investighează dispariția misterioasă a vecinei sale de care s-a îndrăgostit. Când aceasta dispare, Sam pornește într-o călătorie bizară prin Los Angeles pentru a decoda secretul din spatele dispariției ei, lucru care îl conduce în cele mai întunecoase profunzimi ale misterului, scandalului și conspirației.

  Biletele pot fi achiziționate de la Cinema Arta, de luni până joi, între orele 10-17, vineri, între orele 10-14, sau cu 2 ore înainte de începerea filmului. Biletele pot fi rezervate în prealabil pe e-mail, la adresa: [email protected]

  Preț bilete:
  – 12 lei preț întreg
  – 5 lei preț redus pentru elevi, studenți şi pensionari

  Informații la tel. 0257/280526

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.