Unde investește Centrul Cultural Județean Arad banii din buget

  de Special Arad | 11 aprilie 2019, 2:38 PM | Cultură

  3

  Bugetul alocat Centrului Cultural Judeţean Arad va fi folosit pentru investiţii şi evenimente care promovează tradiţiile şi păstrarea tradiţiilor.

  Investiţii în Şcoala Populară de Arte Arad

  Dat fiind faptul că una din principalele activităţi ale Centrului Cultural Judeţean Arad este cea care se desfăşoară în cadrul Şcolii populare de Arte, unde parcurg instruire de înaltă calitate un număr de 460 de elevi din Municipiul şi judeţul Arad, se va aloca o sumă de 250.000 lei necesară pentru înlocuirea geamurilor şi uşilor la sălile şcolii.

  O sumă de 60.000 lei va fi investită în formarea unui muzeu al Centrului Cultural Judeţean Arad precum şi în lucrări interioare care se vor efectua în subsolul Centrului Cultural Judeţean Arad, care urmează să transformat în săli de clasă, datorită numărului tot mai mare de elevi doritori să participe la cursurile Şcolii Populare de Arte.

  Bani pentru tabere, tradiţii şi păstrarea tradiţiilor

  O investiţie de 311.000 lei va merge către Tabăra Moneasa, unde se vor efectua lucrări interioare şi exterioare de reparaţii, inclusiv izolaţie exterioară, zugrăveli, se va monta gresie de trafic intens în camere şi holuri, gresie şi faianţă în băi şi se vor înlocui instalaţiile sanitare la două bungalouri şi la sediul administrativ. „Anul acesta am alocat o sumă mai mare Centrului Cultural Judeţean Arad pentru că vrem ca zona de investiţii, tradiţii şi păstrare a tradiţiilor să fie la un nivel cât mai ridicat. Pentru ca acest lucru să se întâmple,am decis să investim în taberele de la Căsoaia şi Moneasa, în amenajarea şi modernizarea Şcolii Populare de Arte precum şi în evenimentele organizate în judeţ. Important de menţionat faptul că, în ceea ce priveşte zona tradiţiilor şi a evenimentelor culturale şi sportive, în acest an avem pe calendar o sumă cu aproximativ 1,5 milioane lei mai mare faţă de anul precedent, pentru că dorim să sprijinim tradiţia şi folclorul local prin evenimentele pe care le organizăm în localităţile din judeţ” – a declarat Răzvan Cadar, vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Arad.

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Banii din buget merg SI IN SALARIILE unor angajati ai CCJA(unii dintre ei chiar angajati de un an sau doi)care au timp liber berechet in timpul programului de lucru,deoarece sunt pile ale fostei inscaunate Boghicevici,protejati ai actualei conduceri ai CJA,proaspeti inscrisi in partide politice!Bani sa fie…
   ATATIA DIRECTORI ARE CCJA,CA NU LE MAI STIM NUMARUL!!!Desigur,unul oficial si restul “pe cai mari”!

   0 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.