duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Undă verde pentru programul „Loteria Vizelor” oferit de SUA

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 4:49 PM | Naţional

  0

  Ambasada Statelor Unite a anunţat că de la 1 octombrie începe programul Loteria Vizelor pentru anul 2016.
  Înscrierile se fac prin completarea unui formular pe internet, iar participarea este gratuită. Se poate înscrie oricine este absolvent de liceu cu diplomă de bacalaureat sau care a lucrat cel puţin doi din ultimii cinci ani într-o meserie solicitată în Statele Unite. Numele vor fi selecţionate în mod aleatoriu de un computer.

  Perioada de înscriere se încheie pe data de 3 noiembrie iar câştigătorii se vor anunţa pe 5 mai 2015. (Pentru cei interesați, formularul de înscriere se găsește AICI)
  România nu este inclusă în programul Visa Waiver, care permite accesul pe teritoriul american fără viză. Şi asta pentru că ţara noastră nu îndeplineşte criteriul de aderare, care prevede o rată de refuz de trei procente. Aceasta era anul trecut la 11,5 %.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.