Una dintre victimele accidentului de la Sântana și-a rupt clavicula și are probleme la mâini. Tocmai a intrat în operație

  de Special Arad | 26 decembrie 2018, 11:15 PM | Știri Arad | Topic special | Undeva

  0

  Una dintre victimele accidentului de la Sântana a fost identificată. Este vorba de Dana Ionescu, absolventă a Liceului Pedagogic Dimitrie Țichindeal din Arad promoția 2006.

  Din păcate, aceasta are de suferit destul de serios în urma acestui accident, fiind în stare de inconștiență în momentul în care a fost preluată de medici. Primele cercetări arată că Dana are clavicula ruptă și, totodată, probleme la ambele brațe.

  Din informațiile pe care le deținem, chiar în momentul în care noi scriem aceste rânduri, Dana se află în operație, o intervenție de care se ocupă dr. Ilie Trocan.

  Revenim cu amănunte

   

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.