Un urmărit internaţional şi trei urmăriţi general, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 9 mai 2016, 2:35 PM | Curtici | Nădlac | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Politiei de Frontiera Curtici, Nadlac si Turnu au depistat patru cetăţeni români pe numele cărora erau emise mandate europene de arestare şi mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, emise de autorităţile române.

  În aceeaşi zi, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Curtici, s-a prezentat pentru a ieşi din ţară cetăţeanul român Iulian M., în vârstă de 44 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov. Bărbatul circula cu trenul Inter Regio pe ruta Bucureşti – Budapesta.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de abandon de familie.

  În data de 07.05.2016, în jurul orei 20.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak, s-a prezentat pentru a intra în ţară cetăţeanul român Gheorghe P., în vârstă de 38 de ani, domiciliat în judeţul Prahova.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea de 2 ani şi 3 luni, pentru săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi fals în înscrisuri sub semnătură privată.

  În data de 08.05.2016, în jurul orei 10.00, tot la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota, s-a prezentat pe sensul de intrare în ţară cetăţeanul român Florin B., în vârstă de 29 de ani, din judeţul Dîmboviţa.

  În urma efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele persoanei în cauză era emis, de către autorităţile române, un mandat de executarea a pedepsei cu închisoarea de 1 an, pentru săvârşirea infracţiunii de înşelăciune.

  Azi dimineaţă, în jurul orei 05.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Turnu s-a prezentat pentru intrarea în ţară Vasilica T., cetăţean român, în vârstă de 40 de ani, domiciliată în judeţul Olt.

  Cu ocazia controlului specific, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele femeii era emis, de către autorităţile române, un mandat european de arestare pentru săvârşirea infracţiunii de furt, având de executat 1 an de închisoare.

  În toate cazurile, persoanele au fost predate unor echipe operative din cadrul I.P.J.  Bihor şi I.P.J. Arad în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.