luni, 24 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un urmărit general şi unul internaţional, depistaţi la frontieră

  de Special Arad | 19 iunie 2018, 10:50 AM | Nădlac | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au depistat două persoane din România pe numele cărora erau emise mandate de executare a pedepsei cu închisoarea, respectiv european de arestare.

  În data de 19.06.2018, în jurul orei 7:00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român  Florin P., în vârstă de 24 de ani, domiciliat în judeţul Ilfov. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele tânărului era emis, de către autorităţile române, un mandat de executare a pedepsei cu închisoarea, pentru săvârşirea infracţiunii de furt calificat, având de executat o pedeapsă cu închisoarea de 5 ani și 3 luni.

  În data de 18.06.2018, în jurul orei 17.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru a efectua controlul de frontieră cetăţeanul român Ştefan M., în vârstă de 34 de ani, domiciliat în judeţul Caraş-Severin. În momentul efectuării verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că pe numele bărbatului era emis, de către autorităţile din Austria, un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni contra proprietăţii.

  Persoanele  în cauză au fost predate unei echipe operative din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Arad, în vederea luării măsurilor legale ce se impun.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.