Un tânăr din Vladimirescu a dispărut. Dacă-l vedeți, sunați la 112!

  de Special Arad | 19 ianuarie 2021, 4:37 PM | Știri Arad | Vladimirescu

  0

  În după amiaza zilei de 18 ianuarie a.c., DOBOȘ VASILE, de 30 de ani, a plecat de la domiciliul său de pe raza localității Vladimirescu și nu s-a mai întors.

  Semnalmente: aproximativ 1,85-1,90 m înălțime, păr șaten, tuns scurt, constituție astenică.

  Când a fost văzut ultima dată, bărbatul era îmbrăcat cu pantaloni jeans de culoare albastră, geacă și încălțări de culoare neagră.

  Persoanele care pot da informații despre cel dispărut sunt rugate să apeleze 112 sau să se adreseze celei mai apropiate secții de poliție.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.