miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr de 26 de ani a murit la Nădab! Era cu un prieten pe motocicletă și s-au izbit de un autobuz

  de Luci Precup | 19 septembrie 2015, 9:09 AM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Știri Arad. Sâmbătă dimineața în jurul orei cinci centura Nădabului și-a mai „luat” o victimă… Doi tineri, unul născut în 1989 (26 de ani) și unul născut în 1991 (24 de ani), au fost implicați într-un groaznic accident, în urma căruia unul dintre ei a murit.

  Ce s-a întâmplat? Cei doi circulau pe o motocicletă, tânărul născut în 1989 fiind cel aflat în față. Din cauza neatenției și, din unele informații -neconfirmate neocamdată- pe baza consumului de alcool nu au observat un autobuz și s-au izbit în acesta, lovindu-l în lateralul. În urma impactului, conducătorul mopedului a murit pe loc, iar celalălat tânăr a fost rănit și transportat la Spitalul Județean Arad. Microbuzul ieșea din zona industrială Nădab, iar motocicleta circula din direcția Chișineu Criș către Șimand.

  În urma impactului, motocicleta marca Yamaha a luat foc. Polițiștii, după ce au verificat în baza de date, au descoperit că motocicleta era furată din Germania.

  Cei doi tineri nu aveau căști de protecție, echipament și nici veste reflectorizante.

  Știre în curs de actualizare.

   

  Important: fotografia este din arhivă.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.