vineri, 19 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr arădean de milioane de euro! Omul de afaceri Mihai Tomoioagă dezvoltă o rețea națională de magazine

  de Special Arad | 11 aprilie 2016, 9:05 AM | Pecica | Recomandările editorilor | Sântana | Știri Arad

  3

  Știri Arad. Tânărul Mihai Tomoiagă (33 de ani), unul dintre asociații „Tavernei pecicane” (alături de senatorul Traian Igaș) și, în același timp, patron al societății Rodspectra Arad se gândeşte la un nou concept de magazin, un showroom pentru clienţii cu venituri medii şi peste medie care doresc să cumpere pentru casele lor materiale de construcţii şi finisaje pe care nu le găsesc la marii retaileri de bricolaj.

  „În Arad vrem să creăm un spaţiu de referinţă pentru noi. Un showroom de 1.000 de metri pătraţi unde oamenii să găsească finisaje şi produse pe care nu le poate găsi în altă parte.Vor fi produse pe segmentul mediu, mediu plus pentru cei ce vor să se diferenţieze cumpărând produse ce nu se găsesc în magazinele de bricolaj. Anul acesta suntem în faza de obţinere a autorizaţiilor, dar anul viitor sperăm să îl inaugurăm. „, a declarat tânărul antreprenor pentru economica.net, adăugând că va inaugura anul acesta un punct de lucru de 200 de mp cu hală şi curte de 2.000 de mp la Sântana, Arad.

  Din datele oferite de Oficiul Naţional al Registrului Comerţului, Rodspectra SRL este a treia cea mai mare companie din România înfiinţată pe bazele HG nr. 166/2003 prin care se acordă facilităţi fiscale studenţilor. În 2014, compania a raportat o cifră de afaceri netă de 31,5 milioane de lei.

  Nu în ultimul rând, trebuie să subliniem că Mihai Tomoioagă este unul dintre oamenii care contribuie major la modernizarea secției Pediatrie 1 de la Spitalul Județean Arad, acesta donând toate materialele de construcție de care e nevoie.

   

  Mai multe AICI!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.