vineri, 19 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un tânăr a stat 11 ani în comă, din 2004. Nu-ți vine să crezi ce a întrebat când s-a trezit!

  de - | 22 septembrie 2015, 5:14 PM | Internaţional

  0

  Un spaniol a uinmit o lume întreagă cu pasiunea lui. După ce a stat 11 ani în comă, băiatul a vrut să știe… ce face idolul lui, Roger Federer.
  Pe 12 decembrie 2004, spaniolul Jesus Aparicio își sărbătorea majoratul, când a suferit un accident și a intrat în comă. Tânărul, un mare fan al tenisului și al lui Roger Federer, s-a trezit de curând din starea din inconștiență, iar primul lucru pe care a vrut să îl știe a fost dacă idolul său se află în topul clasamentului ATP. Pe atunci, Federer era numărul 1, acum, la 11 ani distanţă, este numărul 2 ATP.

  „Am întrebat despre idolul meu, Roger Federer. Am crezut că s-a retras. Când am aflat că mai joacă şi acum, la 34 de ani, am crezut că glumeşte lumea cu mine. Nu mi-a venit să cred nici poziţia ATP pe care este clasat. Mi s-a părut incredibil să aflu că a câştigat 17 turnee de Grand Slam. Ştiam că e bun, că e talentat, dar chiar aşa ceva nu anticipam”, a spus pacientul, potrivit theage.com.au.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.