Un tânăr a stat 11 ani în comă, din 2004. Nu-ți vine să crezi ce a întrebat când s-a trezit!

  de - | 22 septembrie 2015, 5:14 PM | Internaţional

  0

  Un spaniol a uinmit o lume întreagă cu pasiunea lui. După ce a stat 11 ani în comă, băiatul a vrut să știe… ce face idolul lui, Roger Federer.
  Pe 12 decembrie 2004, spaniolul Jesus Aparicio își sărbătorea majoratul, când a suferit un accident și a intrat în comă. Tânărul, un mare fan al tenisului și al lui Roger Federer, s-a trezit de curând din starea din inconștiență, iar primul lucru pe care a vrut să îl știe a fost dacă idolul său se află în topul clasamentului ATP. Pe atunci, Federer era numărul 1, acum, la 11 ani distanţă, este numărul 2 ATP.

  „Am întrebat despre idolul meu, Roger Federer. Am crezut că s-a retras. Când am aflat că mai joacă şi acum, la 34 de ani, am crezut că glumeşte lumea cu mine. Nu mi-a venit să cred nici poziţia ATP pe care este clasat. Mi s-a părut incredibil să aflu că a câştigat 17 turnee de Grand Slam. Ştiam că e bun, că e talentat, dar chiar aşa ceva nu anticipam”, a spus pacientul, potrivit theage.com.au.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.