vineri, 8 decembrie, 2023

Special Arad Logo

  Un student i-a dat ani la rând şpagă secretarei Facultăţii de Drept din Craiova, fără să ştie că este exmatriculat

  de Special Arad | 27 iulie 2020, 9:01 PM | Naţional

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Judecătorii au condamnat-o definitiv la cinci ani şi şase luni de închisoare cu executare pe fosta secretară a Facultăţii de Drept din Craiova, care a fost prinsă în flagrant delict când primea mită. Un student a denunţat-o, după ce i-a dat şpagă ani la rând, fără să ştie că este exmatriculat, scrie Adevărul.

  Cristina Carmen Lupescu, fostă secretară a Facultăţii de Drept din Craiova, în vârstă de 52 de ani, va sta cinci ani şi jumătate în spatele gratiilor, după ce judecătorii de la Curtea de Apel i-au majorat pedeapsa cu aproape doi ani.

  Secretara a fost prinsă în flagrant delict de procurori, în urmă cu doi ani, şi a fost acuzată de 21 de acte materiale de trafic de influenţă, înşelăciune şi fals intelectual, iar zilele trecute a ajuns în puşcărie.

  Citeşte întreaga ştire pe Adevărul.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  4 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.