luni, 15 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un șofer și-a pierdut portofelul din mașina aflată în mișcare. Un jandarm arădean i l-a returnat

  de Special Arad | 11 decembrie 2022, 1:07 PM | Știri Arad

  0

  imagine cu rol ilustrativ

  Un jandarm arădean, aflat în timpul liber, a observat că dintr-o mașină aflată în mișcare a căzut un portofel, astfel că a pornit după aceasta și a reușit să-l înapoieze proprietarului.

  Întămplarea a fost descrisă, printr-un comunicat glumeț, de către Jandarmeria Arad:

  „Obiect Zburător Identificat de un jandarm arădean. De foarte multe ori am auzit expresia banii zboară din portofel. Azi, 11 decembrie 2022, colegul nostru, plt. maj. Bogdan Leuștean, din cadrul Detasamentului 4 Jandarmi Chișineu-Criș, a văzut cu adevărat cum se întâmplă acest lucru. Aflat în trafic în localitatea Salonta, a observat cum a zburat un portmoneu de pe plafonul unei alte mașini. Jandarmul aflat în timpul liber, a oprit a luat portofelul de pe asfalt, s-a urcat repede în mașină și a pornit pe urmele mașinii de pe care zburase. După 10 km, în apropierea localității Zerind, colegul nostru a reușit să-l oprească pe bărbat și să-i înapoieze acestuia obiectul pierdut. Este vorba de un bărbat însoțit de soția sa, care a fost surprins să-și vadă portmoneul în mâinile colegului nostru, deoarece acesta nu realizase că l-a pierdut. Portmoneul conținea acte și toate cardurile bărbatului și ale soției acestuia. Felicitări colegului nostru pentru gestul de omenie. Îmbrăcați sau nu în uniformă, suntem în timpul serviciului sau nu, rămânem aceeași oameni cu aceleași principii și valori pentru cei din jurul nostru!”, a transmis Jandarmeria Arad.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.