vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un șofer de la Pito Trans a definit noaptea trecută, în fața polițiștilor, expresia beat la volanul microbuzului… paralizat, pleaznă, mortal

  de O. Peniță | 16 decembrie 2017, 1:01 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  2

  Știri Arad. Noaptea care a trecut a fost de „coșmar” pentru mai mulți dintre conducătorii de autoturisme din Arad. Câțiva, nu știm cu exactitate numărul lor, au fost opriți de polițiștii de la Rutieră și… bai mare! S-a „nimerit” că au băut fără limite, drept pentru care, după ce au suflat în fiole și s-a constatat existența „păhărelului cu alcool”… unii dintre ai au fost duși la probe de sânge la Spitalul Județean Arad.
  Acum, nouă un singur caz ni s-a părut mai special… al unui bărbat de 57 de ani, Ilie C., angajat al firmei Pito Trans.
  Ei bine, acesta, în jurul orei 12 și jumătate noaptea, a fost oprit de polițiști pe Calea Iuliu Maniu din Arad. Conducea un microbuz Mercedes Sprinter, cu 19 locuri. Pus să sufle în aparatul etilotest, s-a constatat de către „rutieriști” că bărbatul este… pulbere  (și) la volan, având 0,72 mg alcool în aerul expirat (proba de sange va fi aproape dublă ca valoare, cum ar veni, de dosar penal).
  Practic, șoferul mircobuzului Pito Trans era beat bine… și bine că nu a fost decât singur în mașină… pe care n-o va mai conduce mult timp de acum încolo.
  Foto: Imaginea are rol ilustrativ, fiind din arhiva Special Arad. Numărul microbuzului nu corespunde cu cel al mașinii de astă noapte.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  7 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.