duminicã, 21 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un rus grăbit a intrat cu camionul într-un alt camion, condus de un ungur, pe drumul Oradea-Arad

  de Special Arad | 5 iunie 2020, 5:54 PM | Știri Arad

  0

  O tamponare stupidă a avut loc astăzi, în jurul orei 13:20, pe Drumul Național 79, ce leagă Aradul de Oradea.

  Mai exact, șoferul rus al unui camion nu a respectat distanța dintre autotrenul pe care îl conducea și un alt autotren aflat în fața sa, la un moment dat intrând în coliziune cu acesta.  Celălalt camion era condus de un ungur.

  În urma coliziunii dintre cele două camioane, traficul rutier a fost blocat aproximativ 45 de minute.

  „Un cetățean rus de 26 de ani, în timp ce conducea un autotren dinspre Oradea înspre Arad, la intrarea în municipiu nu a păstrat distanța corespunzătoare față de autotrenul din față, intrând în coliziune cu acesta. Autotrenul tamponat era condus de un cetățean maghiar, de 53 de ani. În urma incidentului nu au rezultat victime. Traficul a fost blocat aproximativ 45 de minute, în acest moment circulația desfășurându-se în condiții normale. Conducătorii autotrenurilor au fost testați cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind 0(zero)”, transmite purtătorul de cuvânt al IPJ Arad, Claudia Iuga.

  WhatsApp Image 2020 06 05 at 15.14.08

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.