Un român, prins la Frontiera Nădlac II cu un Volvo radiat din circulaţie de olandezi

  de Special Arad | 21 septembrie 2019, 11:14 AM | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota au depistat un cetăţean român care conducea un autoturism radiat din circulaţie.

  În data de 19.09.2019, în jurul orei 07.15, la Punctul de Trecere al Frontierei Nădlac II – Csanadpalota s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, pe sensul de intrare în ţară, cetăţeanul român V.G., în vârstă de 24 de ani, conducând un autoturism marca Volvo model XC90.

  La controlul de frontieră, cetăţeanul român a prezentat o copie a certificatului de înmatriculare pentru autoturismul în cauză, cu însemnele autorităţilor din Olanda.

  Cu ocazia verificărilor specifice, poliţiştii de frontieră au constatat că documentul prezentat nu îndeplineşte condiţiile de formă şi fond ale unuia autentic, acesta fiind fals.

  Poliţiştii de frontieră au efectuat cercetări în urma cărora au constatat că autovehiculul este radiat din circulaţie.

  Faţă de cele constatate, şoferul a declarat că a fost rugat de o cunoştinţă să aducă autoturismul în România și nu ştia că acesta este radiat din circulaţie.

  Poliţiştii de frontieră efectuează cercetări cu privire la săvârșirea infracţiunii de punere în circulaţie sau conducere pe drumurile publice a  unui autovehicul neînmatriculat, urmând ca la finalizarea cercetărilor să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.