Un român obține o sentință fără precedent în justiția spaniolă

  de - | 14 august 2015, 8:32 AM | Internaţional

  0

  Un tribunal din Palma de Mallorca, Spania, a recunoscut dreptul unui muncitor român de a încasa 28.000 de euro pentru munca prestată pe baza unei înţelegeri verbale, potrivit Digi24.

  Românul, de profesie zugrav, s-a înţeles cu un localnic pentru renovarea unei case. Înţelegerea, verbală, era să fie plătit cu 16,5 euro pentru fiecare oră de muncă efectuată atât de el, cât şi de alţi doi români cu care făcea echipă.

  Proprietarul casei a refuzat să respecte înţelegerea iniţială, astfel că românul s-a adresat justiţiei.

  Judecătorii din Palma de Mallorca i-au dat dreptate şi au dat o sentinţa în premieră pentru justiţia spaniolă: „recunoaşterea unei înţelegeri verbale”, transmite Digi24.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.