Un român de 19 ani a încercat să treacă Frontiera Nădlac cu documentul altei persoane

  de Special Arad | 1 martie 2019, 1:08 PM | Urmăriți

  0

  Comunicat. Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Nădlac I au depistat un bărbat, cetăţean român, care a încercat să iasă ilegal din România, folosindu-se de documentul de identitate al altei persoane.

  În data de 28.02.2019, în jurul orei 12:45, la Punctul de Trecere a Frontierei Nădlac – Nagylak s-a prezentat pentru a ieși din țară o persoană care călătorea într-un automobil marca Dacia. La controlul de frontieră, bărbatul s-a legitimat cu o carte de identitate cu însemnele autorităților din România.

  Cu ocazia verificării documentului, poliţiştii de frontieră au constatat că bărbatul nu este unul şi acelaşi cu cel din documentul prezentat pentru control, motiv pentru care a fost dus la sediul Punctului de Trecere a Frontierei pentru cercetări.

  În urma verificărilor efectuate s-a stabilit că persoana în cauză este cetăţean român, se numeşte I.F., este în vârstă de 19 ani.

  În cauză, poliţiştii de frontieră au luat măsura întreruperii călătoriei persoanei, efectuând totodată, cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de fals privind identitatea şi tentativă de trecere frauduloasă a frontierei de stat, urmând ca, la finalizarea cercetărilor, să fie dispuse măsurile legale care se impun.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.