miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un român a murit într-un accident petrecut în Germania: camionul cu care transporta un vehicul militar american a fost lovit de tren (video)

  de - | 6 noiembrie 2015, 11:49 AM | Internaţional

  0

  Un camion care transporta un vehicul militar american a fost lovit, joi seara, de un tren în Germania, accident soldat cu moartea şoferului român şi a mecanicului de tren, precum şi cu rănirea gravă a patru persoane, relatează presa germană, scrie Mediafax.

  Trailerul pe care se afla vehiculul militar ar fi rămas blocat pe şine, la un punct de trecere a căii ferate din oraşul Freihung, în landul german Bavaria, potrivit autorităţilor, citate de Deutsche Welle în pagina online.

  Trenul regional, care avea aproximativ 40 de persoane la bord, a lovit camionul, după care ambele vehicule au luat foc. Trenul „a intrat în camion cu 100 de kilometri pe oră, fără a frâna”, a declarat un purtător de cuvânt al poliţiei, citat de site-ul de ştiri Focus Online.

  tren-germania

  Potrivit Die Welt, şoferul român al camionului şi mecanicul de tren au murit în urma accidentului. Alte patru persoane au fost grav rănite.

  În schimb, pasagerul aflat în camion a fost doar uşor rănit, fiind interogat de poliţie imediat după accident. Anchetatorii speră ca acesta să le ofere detalii despre circumstanţele producerii coliziunii.

  Potrivit unui purtător de cuvânt al poliţiei germane, citat de Focus Online, camionul românesc transporta un vehicul al Armatei SUA.

  Freihung este un orăşel din sudul Germaniei cu aproximativ 2.500 de locuitori, situat la nord-est de Nuremberg, în apropierea frontierei cu Cehia.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.