Un puștan din Sântana a fost prins de polițiști după ce a dat „lovitura vieții”… sau cel puțin așa credea el

  de Andrei Fuliaș | 10 iulie 2019, 12:06 PM | Sântana | Știri Arad | Urmăriți

  0

  Polițiștii orașului Sântana au identificat un tânăr de 17 ani, din aceeași localitate, care, în noaptea de 3/4 iulie, prin escaladarea gardului de la stradă, ar fi pătruns într-un imobil a cărei ușă de acces era deschisă, și dintr-un portmoneu aflat în holul casei ar fi sustras 200 de lei.

  Tânărul în cauză este cercetat pentru furt calificat, fiind continuată documentarea activității infracționale a acestuia.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.