Un pugilist român va juca alături de Stallone în „Creed 2”

  de - | 16 ianuarie 2018, 8:50 PM | Film

  0

  Un kick-boxer român va avea rolul principal în următorul film din seria „Rocky”, în care va juca alături de Silvester Stallone, potrivit Europa FM.

  Florian Munteanu, supranumit „Big Nasty” în competițiile „Superkombat” a fost ales pentru a-l interpreta pe Ivan Drago Jr., boxerul rus jucat de Dolph Lundgren în „Rocky 4”, în 1985.

  Actorul de origine suedeză va apărea și el în filmul care se va numi „Creed 2” și a cărui lansare este anunțată la data de 21 noiembrie.

  Distribuirea lui Florian Munteanu este confirmată atât de studiourile „MGM” cât și de Silvester Stallone, care va și regiza pelicula produsă la Hollywood.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 9 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.