miercuri, 17 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un primar REPER. Ovidiu Guleş a câştigat Primăria Chișineu-Criș cu 500 de voturi în plus

  de Special Arad | 10 iunie 2024, 10:10 AM | Chişineu Criş | Politikos | Știri Arad

  2

  Singurul primar REPER confirmat până la această oră în ţară vine din județul Arad, de la Chișineu-Criș. Aici, Ovidiu Guleș, candidatul partidului REPER, l-a detronat pe actualul primar Flavius Chereji adunând în plus peste 500 de voturi şi reușind să își impună victoria în toate cele cinci secţii de votare.

  Ovidiu Guleș a obținut 1.852 de voturi, în timp ce Flavius Chereji doar 1.322. Susţinătorii candidatului REPER au sărbătorit victoria duminică noaptea, în faţa Primăriei din Chişineu-Criş, după ce au sperat în succesul candidatului încă de la momentul la care s-au închis urnele, iar prezenţa la vot s-a dovedit a fi mare. Peste 66 la sută din chişeuani au ieşit la urne pentru alegerile locale.

  REPER ia locul PNL la Chişineu-Criş

  Dacă în urmă cu patru ani, Ovidiu Guleș, antreprenor extrem de cunoscut la Chişineu-Criş, îl susţinea pe actualul primar, acum, după o campanie în forţă, l-a detronat pe acesta din fotoliul de edil.
  PNL a reuşit să conducă destinele celui mai bogat oraş din judeţul Arad, după municipiu, doar patru ani.

  Ovidiu Guleş are 53 de ani și are afaceri de milioane de lei în domeniul panificației, patiseriei, în agricultură şi HORECA, firmele sale având împreună o cifră de afaceri care l-au situat pe antreprenor pe locul 4 în Regiunea Vest.

  Citeşte şi: 

  Banner-ul „arogant” de la Chișineu Criș a fost dat jos și s-ar putea să dea naștere unor dezbateri publice între primar și contracandidați

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Felicitari noului primar . Cheregi, primarul perdant era de o aroganta rara .ajuns in functia de primar avea impresia ca s-a nascut intelept ,parerile celorlalti concetateni neavand valoare (construim impreuna ?_impreuna cu cine?).o parte din mismasurile pe care le aveau de rezolvat impreuna cu cei din pnl judetean nu le-au iesit (vezi devierea drumului expres).Deci duca-se!
   Daca noul primar,ales, va sti sa asculte concetatenii, va lucra pentru binele public ,va aduce fonduri pemtru a revitaliza viata orasului va avea sanse mari sa ramana primar multi ani . Trabuie sa fie destept corect si muncitor .Asa este dumnealui acum.Succes!

   +10 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  4 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.