Un primar amabil şi competent: Călin Bibarţ (P)

  de | 21 septembrie 2020, 4:34 PM | Politikos

  2

  Este aproape de oameni, amabil, jovial, o fire plăcută. În acelaşi timp, este responsbil şi implicat în marile proiecte de dezvoltare, capabil să muncească pentru a obţine fonduri europene. Călin Bibarţ a început în 2016 ca viceprimar, a preluat conducerea Primăriei ca primar interimar şi a demonstrat că este omul potrivit pentru a conduce Aradul în următorii ani.

  Este campanie electorală şi vorbele, promisiunile zboară din toate direcţiile. Dar faptele sunt cele care rămân. Şi faptele îi recomandă pe Călin Bibarţ şi PNL! Ce putem observa, concret, în activitatea lui Călin Bibarţ? În primul rând, o garanţie a continuării proiectelor de dezvoltare. Doar în ultimele luni am văzut lucruri concrete, proiecte în desfăşurare care vor transforma Aradul următorilor ani. Semnarea protocolului pentru finanţarea Cetăţii Aradului, în valoare de 80 de milioane de euro este un exemplu potrivit. Proiectul în valoare de 48 de milioane de euro, din fonduri europene, pentru transport ecologic, care include un pod nou peste Mureş pe strada Şaguna este un alt exemplu. În loc de vorbe, sunt lucruri concrete, fapte.

  În acelaşi timp, Călin Bibarţ este aproape de oameni. Poate edificator este modul în care îşi încheie fiecare zi la Primărie, prin Rondul de seară. O ieşire în oraş, în punctele sensibile, în care prezintă gândurile şi soluţiile pe care le va pune în aplicare. Pentru că un primar bun este acela care ştie Aradul, nu îl descoperă în campania electorală.

  Acestea sunt motivele pentru care Călin Bibarţ şi PNL se bucură de încrederea arădenilor: prezintă garanţia faptelor, garanţia proiectelor de dezvoltare!

  Comandat de PNL Arad, executat de SC Lexus Publicitate SRL, cod mandatar 21200012

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Extraordinar! Sunt de-a dreptul cutremurat de ce am citit in acest material publicitar. Cica fapte nu vorbe si mi se spune ca in urmatorii ani( multi catre foarte multi) se va construi un pid peste Mures si cetatea Aradului bla, bla, bla
   P(e)N(ini)L!!! Tot orasul l-au spart in ultimele luni, vezi Doamne ei lucreaza.
   Materiale de prostit prosti😂

   +9 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  0 + 1 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.