sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un primar a găsit „amenda” perfectă pentru şoferii care parchează ilegal: UN TAB!

  de - | 9 august 2016, 2:01 PM | Internaţional | Video

  0

  Arturas Zuokas, primarul capitalei Lituaniei, Vilnius, s-a săturat de şoferii care îşi parchează automobilele ilegal, prin tot oraşul. Aşa că, politicianul în vârstă de 43 de ani s-a pus la volanul unui tab pentru a impune un exemplu printre lituanieni.

  Momentul incredibil în care primarul oraşului Vilnius (Lituania) frustrat de ilegalităţile comise de cetăţeni, a condus un vehicul blindat peste un Mercedes-Benz clasa S, parcat neregulamentar, a devenit viral pe reţelele de socializare, potrivit Mediafax, care citează The Guardian.

  Potrivit primarului, aceasta este cea mai bună metodă de a combate, pe viitor, problema parcărilor neregulamentare.

  „Mi-a ajuns cu şoferii care-şi parchează maşinile de lux pe pistele de bicicişti sau trecerile de pietoni. Acest tab este o unealtă bună pentru a rezolva problema parcărilor neregulamentare”, a explicat Zuokas.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.