Un polițist arădean de la Ordine publică a murit în urma unei partide de fotbal… de infarct

  de Special Arad | 4 decembrie 2014, 10:30 AM | Curtici | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Agentul-șef principal de Poliție Ioan Dehelean avea 53 de ani și era de 30 de ani angajat al IPJ Arad, pe compartimentul Ordine publică. A murit duminică dimineața, iar alatăieri a fost înmormântat în cimitirul din Curtici, unde locuia. Decesul polițistului a survenit ca urmare a unui infarct miocardic suferit după o partidă de fotbal (unele surse zic că pe teren, chiar în timpul meciului) –  ultima dintr-un lung șir care nu a mai putut să conducă nici măcar până la pensie…
  Condoleanțe familiei și din partea noastră.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.