duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un patron a păcălit ANAF-ul după ce inspectorii i-au închis magazinul pentru 50 de lei. I-a „executat”…

  de Special Arad | 2 aprilie 2015, 4:51 PM | Naţional

  1

  După ce inspectorii ANAF i-au închis magazinul pentru o lipsă în gestiune de 50 de lei, Alexandru Scheul a amplasat un nou magazin-unitate, adăpostit de un cort, scrie adevărul.ro. Locuitorii din centrul Rădăuţiului sunt încântaţi de iniţiativa lui Scheul, mărturisind că au stat chiar şi la coadă pentru a cumpăra produsele de la firma de carmangerie bucovineană, după ce ANAF a închis magazinul societăţii.

  “Cortul este deschis de ieri (n.r., luni). Afacerea va rămâne în cort o lună de zile, iar pe timp de noapte ducem marfa în magazin, o punem în frigidere şi aici rămân vitrinele şi cu Domnul de Sus. Acum funcţionăm ca un fel de magazin de expoziţie, aşa cum se face şi în târgurile de la Suceava, de Crăciun şi de Paşti. Totul este legal, avem autorizaţie de la DSV şi autorizaţie pe spaţiu, totul este făcut pe firma mamă, pe „Killer”, vindem totul cu bon. Spaţiul pe care este deschis noul magazin este tot al lui Alexandru Scheul”, a spus Lenuţa Prelipcean, vânzătoare la „Killer”.

  O bătrânică din zonă, care tocmai cumpărase o bucată de pastramă de la „Killer”, s-a declarat nemulţumită de închiderea magazinului de mezeluri: „N-am crezut niciodată că un magazin cu produse atât de bune se poate închide fără să ni se dea o explicaţie”.

  Va sta de pază la uşa magazinului „Killer”

  Mai mult, un bărbat a declarat că va sta personal de pază să le protejeze pe angajatele de la „Killer” de un eventual abuz al celor de la ANAF.

  În urmă cu o săptămână şi jumătate, magazinul „Killer” din Rădăuţi a fost închis de ANAF Suceava, pentru lipsă în gestiune de 50 de lei, ca măsură suplimentară după ce inspectorii aplicaseră firmei o amendă de 5.000 de lei. Un alt magazin „Killer” din Suceava a riscat să fie închis, după ce inspectorii Fiscului au găsit în sertarul casierei un plus în gestiune de 14 bani.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Niște cretini ! De ce nu se duc și la Hypermarket-uri, să facă control la Metro, Kaufland, Lidl, etc. Și acolo, numai din bănuții de sub 1 leu care rămân la casă, că îi lasă clienții, într-o zi în mod cert se adună câțiva zeci de lei. De ce nu încep cu exemplele de la aceste mari magazine ? Pentru că acolo nu au voie, de asta. Mai bine se luptă cu comerciantul care are o gheretă de 3×2 metri. Halal viteji. Dacă vedeam la TV că au închis vreo câteva supermarket-uri nu mai ziceam nimic. Să nu-mi spună cineva că la câteva sute de clienți pe zi la o casieră nu îi iese un plus de câțiva lei, poate chiar zeci de lei. Nu pentru că pretinde ea, ci pur și simplu sunt mulți cleinți care nu mai iau monedele de la rest.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 8 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.