duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  A fost show adevărat! Fotografii speciale cu câini speciali (300 FOTO)

  de Lucian Dănilă | 5 octombrie 2015, 1:49 PM | Sport

  0

  Concursul chinologic CACIB 2015 a fost cu adevărat o reușită. Mai mult de 900 de câini s-au întrecut în frumusețe la concursul CACIB 2015 organizat la Arad, la competiție participând câini și… stăpâni din nu mai puțin de 17 țări.

  Au fost câini de toate mărimile, de la Spitz pitic până la Fila Brasileiro, Cane Corso sau rasele autohtone de ciobănești, mioritic, carpatin și cel de Bucovina. De altfel, cele trei rase de câini au concurat la o secțiune specială, cea de promovare a rasei pure românești. În acest an a expirat provizoratul pentru recunoașterea definitivă a raselor de Ciobănesc Mioritic și Ciobănesc Carpatin, și în scurt timp urmează a fi recunoscut și Ciobănescul de Bucovina. Din concurs a lipsit, duminică, Ciobănescu Corb, acesta fiind prezent în competiție doar sâmbătă. Ciobănescul Corb este recunoscut doar la nivel naţional, nu a intrat pe lista provizoratului internaţional.

  O reprezentare foarte bună au avut și arădenii. Printre premianți s-a numărat, din nou, Cosmin Lupșa, cu ai săi Fila Brasilerio pe care îi puteți vedea mai jos, dar și în cele 300 de fotografii din galerie.

  IMG_0774

   

  FOTO: Cosmin Lupșa cu ai săi Fila Brasileiro

  Au existat chiar premii speciale pentru arădeni, campioni naționali la mai multe secțiuni.

  Câinii nu vorbesc, ei doar simt, și sunt cu adevărat cei mai buni prieteni ai omului, lucru care s-a văzut cu ochiul liber șila competiția CACIB 2015 din acest weekend. Așa cum gesturile lor înseamnă mai mult decât un milion de cuvinte, pentru că acești câini își iubesc necondiționat stăpânii, dar la rândul lor și stăpânii fac orice, dar absolut orice pentru binele câinelui lor, așa vă lăsăm și noi să admirați fotografiile de mai jos care spun mai multe decât zeci de fraze pe care le-am putea scrie.

  IMG_0784

  FOTO: Cei trei ciobănești: Mioritic, Carpatin și cel de Bucovina – de la stânga la dreapta

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.