Un omagiu adus Revoluției de acum 25 de ani, la Bibliotecă (foto+video)

  de Raluca Medeleanu | 18 decembrie 2014, 7:10 AM | Cultură | Video

  0

  Holul Bibliotecii Județene „A.D. Xenopol” găzduiește, zilele acestea, o expoziție de cărți și articole care stau drept omagiu celor care au luptat pentru libertate, la Revoluția din 1989.

  Expoziția este intitulată „Vom muri și vom fi liberi” și urmărește, pas cu pas, cronologic, desfășurarea Revoluției din luna aceasta, petrecută în urmă cu 25 de ani, începând cu data de 16 decembrie („Zvonuri incredibile despre Timișoara”), până în datele de 22 decembrie („Azi în Timișoara, mâine-n toată țara”) și 23 decembrie – momentul cel mai sângeros al Revoluției Române.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.