Carnagiu la liceu: 17 morţi şi cinci răniţi în stare critică în urma unui atac armat petrecut în Florida

  de Special Arad | 15 February 2018, 8:44 AM | Internaţional

  1

  Cel puţin 17 persoane au murit într-un atac asupra unui liceu din Florida după ce un fost elev a deschis focul cu o armă automată. Acesta din urmă a premeditat atacul, venind pregătit cu zeci de cartuşe şi o mască de gaze.

  Atacul de la liceul Marjory Stoneman Douglas a avut loc la câteva ore distanţă după ce elevii au trecut prin simularea unui atac armat. Atentatorul a fost prins de către forţele de ordine şi a fost identificat ca fiind Nikolaus Cruz, în vârstă de 19 ani, ajutorul de şerif din comitatul Broward precizând la un post de televiziune că acesta fusese exmatriculat din liceul unde a avut loc atacul pentru motive disciplinare.

  CNN a precizat că tânărul a cumpărat arma de foc (AR-15) anul trecut, perfect legal, deşi avea 18 ani. Jurnaliştii scot în evidenţă legislaţia absurdă care i-a permis achiziţionarea unei arme automate dar îi interzice până la vârsta de 21 de ani să cumpere un pistol.

  O parte dintre supravieţuitori, care îl cunosc pe Nikolaus, au declarat că adolescentul vorbea des despre arme, însă nimeni nu îl lua în serios, subliniază Reuters.

   

  Distribuie articolul

  Comentarii

  1. Cultul răzbunării „ochi pentru ochi” … violența ca soluție la rezolvare conflictelor.
   Tradiționalismul … cu alte cuvinte.
   ”””””””””””””””””””””””””””””
   Și la noi, importul masiv al americanismului, inclusiv al proliferării Violenței, se vede în fiecare zi pe stradă. Însă la noi nu ne împușcăm unii pe alții! NU! Aici ne omorăm cu topoare și săbii … sau ne ucidem, băieți buni fiind, cu … BMW-urile, ne batem femeile cu pumnii și botele(din dragoste), le băgăm la „produs” (tot din dragoste), dăm șuturi în cur la copii, … și ne băgăm p…a în toți bătrânii.

   +1 voturi
   +1
   -1

  Scrie un comentariu

  6 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.