Un nou Consiliu de Administrație la TOP SA

  de Raluca Medeleanu | 24 November 2021, 10:09 AM | Administraţie | Recomandările editorilor

  0

  Pentru următorii patru ani, Consiliul de Administrație al societății „Târguri, Oboare, Piețe” (TOP) SA va avea o altă componență. Noii membri au fost aleși, prin vot secret, în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal de marți, 24 noiembrie.

  Înainte de vot însă, proiectul de hotărâre a avut parte de un amendament, adus de consilierul local PMP Cristian Galea, care a considerat că nu este normal ca, spre deosebire de consiliile de la CET Hidrocarburi SA și Recons SA, consiliul de administrație de la TOP să aibă mai mulți membrii. Dacă la celelalte două societăți, componența consiliilor are câte 5 membrii, la TOP, începând cu data de 6 decembrie 2021 vor fi membri șase persoane. Amendamentul însă nu a trecut de vot.

  Este interesant de observat că în afară de observația lui Cristian Galea, subiectul nu a mai adus nicio discuție suplimentară în sală, un indiciu că noua „alianță” formată din PNL și PSD începe deja să dea roade, asta după ce chiar în luna octombrie apăreau deja primele semne, când actualul viceprimar Ilie Cheșa, pe atunci consilier local PSD, ar fi votat „împotriva vântului” de la el din partid, alăturându-se votului celor din PNL, pentru consiliile de administrație CET H și Recons.

  Revenind la Consiliul de Administrație a TOP SA, noua componență este după cum urmează: Portaru Elena, Furde Gheorghe, Mile Vadic, Nini Mădălina, Barna Antoniu și Ciul Dorina. Pe buletinele de vot au fost propuse 7 persoane, însă Faur Gheorghe nu a reușit să adune voturile necesare.

  În ceea ce-l privește pe consilierul Cristian Galea, acesta a fost votat ca președinte de ședință CLM pentru perioada decembrie 2021 – februarie 2022, venind pe această poziție în locul lui Ilie Cheșa.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.