miercuri, 24 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou caz de viol scandalizează România! Elevă de 14 ani acostată pe Facebook şi batjocorită în pădure de trei brute

  de - | 1 septembrie 2015, 12:24 PM | Naţional | Social Media

  0

  O elevă de 14 ani a fost acostată pe Facebook şi violată de 3 indivizi, printre care şi prietenul ei. Totul s-a întâmplat într-o pădure din Satu Mare şi a fost plănuit de un individ violent care a mai fost condamnat pentru tentativă de omor.
  O minoră de doar 14 ani din Satu Mare a fost violată de către trei băieți în noaptea dinspre 11 spre 12 august în localitatea Vama, unul dintre violatori fiind chiar prietenul fetei. După primele cercetări, violul pare să fi fost pus la cale de către sătmăreanul Mihăiţă Sebastian Cseh, în vârstă de 24 de ani, condamnat pentru tentativă de omor în 2011. Conform procurorilor ceilalți doi violatori sunt Petrişor Fanea şi Sarkozi Francisc.

  Potrivit satmareanul.net, mai exact în seara de 11 august, minora a fost contactată de către prietenul ei si invitată să iasă la un suc. Acesta a venit după ea cu mașina împreună cu încă 4 prieteni după care sub pretextul căutării unui restaurant mai retras au mers până în localitatea Vama unde s-au oprit în zona numită Puturoasa. Aici i-au solicitat fetei să susţină cu aceştia raporturi sexuale, ameninţând-o că în cazul în care va refuza o vor dezbrăca, îi vor lua telefonul mobil, şi o vor lăsa în pădure. De frică aceasta a întreţinut raporturi sexuale orale cu trei dintre cei cinci băieți. Într-un final fata a fost adusă înapoi în municipiul Satu Mare și a fost lăsată într-o staţie de taxi.

  Împotriva celor trei violatori s-a luat măsura arestului preventiv pentru 30 de zile iar împotriva celorlalți doi băieți acuzați de complicitate la viol s-a luat măsura preventivă a controlului judiciar.

   

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.