sâmbãtã, 13 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou atac rusesc cu rachete asupra Kievului. Au murit trei persoane, inclusiv un copil

  de - | 1 iunie 2023, 10:00 AM | Internaţional

  0

  (foto: ДСНС України / Serviciul de Urgență al Ucrainei, Facebook)

  Potrivit autorităților militare de la Kiev, au fost lovite blocuri de locuințe și o clinică medicală. Inițial acestea au susținut că doi copii au fost uciși, după care au revenit și au precizat că sunt trei victime, dintre care una este un copil, scrie Biziday, citând PravdaUA.

  În decursul lunii mai, Rusia a lansat în total 17 atacuri cu rachete și drone asupra capitalei ucrainene, dar atacul de 1 iunie este cel care a produs cele mai multe victime. La începutul acestei săptămâni, o femeie care urmărea atacul aerian de la balconul locuinței sale a fost ucisă.

  Autoritățile ucrainene au îndemnat locuitorii să rămână în adăposturi atunci când sunt declanșate alarmele aeriene și să nu posteze pe rețele imagini din timpul acestora, pentru a nu facilita detectarea poziției în care se află bateriile de apărare.

  Deși antiaeriana ucraineană a devenit din ce în ce mai eficientă în interceptarea dronelor și a rachetelor rusești, resturile acestora căzute la sol provoacă incendii și pagube.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  1 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.