joi, 13 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou atac cu drone asupra Ismailului. A fost emis mesaj Ro-Alert în județul Tulcea

  de - | 13 septembrie 2023, 8:27 AM | Internaţional | Recomandările editorilor

  0

  captură video TVR Info

  Un nou atac cu drone rusești a avut loc miercuri dimineață asupra Ismailului și a provocat pagube în porturi și alte infrastructuri civile, anunță guvernatorului regiunii Odesa. Autoritățile române au emis mesaj RO-Alert, la ora 00:54, și au îndemnat populația din opt localități din județul Tulcea să se adăpostească, informează G4Media.

  La ora 00:54 a fost emis mesaj RO-Alert pentru opt localități din Delta Dunării, după atacurile ucrainene cu drone:

  „Există posibilitatea căderii unor obiecte din spațiul aerian. Păstrați-vă calmul! Adăpostiți-vă în beciuri sau adăposturi de protecție civilă. În lipsa unui adăpost, rămâneți în interiorul casei, departe de geamuri și pereți exteriori. Durata estimată: 90 min.”

  Localitățile sunt Luncavita, Grindu, Isaccea, Ceatalchioi, Chilia, Somova, Pardina și Văcăreni, anunță ISU Dobrogea.

  Atacul cu drone rusești a avariat miercuri dimineața devreme infrastructura portuară din Ismail, unul dintre principalele porturi exportatoare de cereale din Ucraina, rănind cel puțin șase persoane, a declarat guvernatorul regiunii Odesa pe aplicația de mesagerie Telegram, citat de Reuters.

  Sursa: G4Media.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 6 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.