marþi, 16 aprilie, 2024

Special Arad Logo

  Un nou accident oribil în Ungaria! Un arădean a filmat totul: „Uite cum îi scoate! Cât sânge! Uite-i pe jos, morți!” | Video

  de Mihai Todoca | 5 iunie 2018, 5:15 PM | Internaţional | Naţional

  2

  (foto: Police.hu)

  Un arădean din Chișineu Criș, șofer la o mare firmă de transport, a filmat și trimis pe adresa redacției nostre imaginile care descriu un nou accident înfiorător în Ungaria, pe autostrada M1, în apropierea Budapestei.

  Accidentul, a cărui cauze încă nu sunt cunoscute, s-a produs la ora 11:40 ora României, iar anunțul s-a eliberat presei la ora 15:30 ora României. În urma coliziunii au rămas doi bărbați încarcerați în microbuz,a căror naționalitate este necunoscută încă, dintre care pentru unul nu s-a mai putut face nimic acesta pierzându-și viața în fiarele contorsionate. Din imaginile vizionate de noi se poate observa că niciuna dintre mașini nu este din România.

  Mai înfiorătoare decât imaginile în care partea din față a unui microbuz este efectiv „împachetată” în spatele unui TIR, sunt comentariile acestui arădean: „Doamne ferește! Uite cum îi scoate! Cât sânge! Uite-i pe jos, morți!” .

  Doamne fereste !!!

  Posted by Flavius Bolosin on Tuesday, June 5, 2018

  Video: Flavius B.

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  9 + 7 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.