marþi, 18 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Carambol pe Autostrada Soarelui! Sunt implicate 52 de mașini și aproape 150 de persoane

  de Special Arad | 16 iulie 2021, 9:50 AM | Naţional

  0

  (foto: stiripesurse.ro)

  Traficul rutier este oprit în această dimineaţă pe A2 Bucureşti – Constanţa, în zona municipiului Medgidia, din cauza unui carambol, în care au fost implicate zeci de autoturisme. Din primele informații se spunea că ar fi vorba despre 20 de mașini, două persoane fiind rănite, dintre care una este încarcerată. Totuși, până la această ora, 9.45, se pare că numărul mașinilor implicate a crescut simțitor. Vorbim despre nu mai puțin de 52 de autoturisme care sunt parte din carambol, fiind activat planul roșu de intervenție.

  Potrivit sursei citate, autoritățile au transmis un nou bilanț al carambolului de vineri dimineața, de pe Autostrada Soarelui, și spun că au fost implicate 52 de mașini în care erau 146 de persoane. Ambulanțele au preluat 22 victime pe care le-au dus la spital. Potrivit ISU Constanța, au fost patru zone de carambol.

  De la unul dintre accidente au fost preluate cinci victime. Ulterior, în urma carambolului, au fost preluate 17 victime, între care cinci copii.

  La fața locului acționează 20 de ambulanțe din București, Constanța, Ialomița și Călărași, iar Inspectoratul General pentru Situații de Urgență a trimis în zonă și un spital mobil.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  9 + 5 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.