vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un muncitor român din Dublin a returnat suma de aproximativ 3.000 de euro găsită în gunoi

  de Special Arad | 24 septembrie 2014, 12:04 PM | Internaţional

  0

  Un român pe nume Radu Hajdu, care lucrează la un centru de reciclare a gunoiului din Dublin, a găsit aproximativ 3.000 de euro într-un container şi i-a predat imediat şefului său, banii ajungând astfel rapid la proprietarul de drept, relatează Mediafax, care citează Irish Independent.

  Banii aparţineau unei femei al cărei tată decedase recent. Ea închiriase containerul pentru a face curat în casa tatălui ei din Dublin, dar nu şi-a dat seama că a aruncat ascunzătoarea cu bani a acestuia. Femeia, care a cerut să i se păstreze anonimatul, a declarat: „Când m-au contactat oamenii de la Panda (centrul de reciclare, n.red.) nu îmi venea să cred că au găsit banii şi au avut onestitatea de a mă suna”.

  „Sunt foarte impresionată de companie, s-a comportat corect. O să le spun tuturor despre onestitatea lor”, a adăugat ea.

  „Suntem încântaţi că am putut ajuta la returnarea banilor către deţinătorul de drept”, a declarat purtătorul de cuvânt al companiei. El l-a lăudat pe Radu, pe care calificat drept „un tip muncitor şi cinstit”.

  În vârstă de 30 de ani, Radu tocmai se întorsese la muncă în Dublin după o săptămână de concediu petrecută în România.

  Foto: independent.ie

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.