miercuri, 19 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Ana și-a pus capăt zilelor la 19 ani după ce a fost dată afară de la serviciu! A fost găsită de tatăl ei (FOTO)

  de Special Arad | 15 decembrie 2017, 12:13 PM | Regional

  1

  Ana Maria Cioponea s-a sinucis la doar 19 ani, în Italia, un gest venit în urma faptului că a rămas fără loc de muncă. Părea o tânără fericită, dar Ana a suferit o depresie în momentul în care a fost concediată. Tânăra a lucrat într-un centru comercial.

  A locuit mai mult timp în Irlanda, la Dublin, împreună cu familia care este originară din județul Caraș Severin. Bănățeanca s-a mutat apoi în Italia, fiind rezidentă în localitatea Balsorano din provincia L’Aquila.

  Ana Maria Cioponea a făst găsită moartă, spânzurată în baie. A fost găsită chiar de tatăl ei. Părintele s-a panicat deoarece fata nu răspundea când o striga şi nici nu mai ieşea din baie, aşa că a forţat uşa şi a pătruns în încăpere. Din păcate, mediicii nu au mai putut să o salveze.

  cioponea 3

  FOTO: Ana Maria, anul trecut, lângă bradul de Crăciun. Anul acesta părinții ei vor plânge la mormântul ei în ziua de Crăciun…

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Comentarii

  Scrie un comentariu

  1 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.