duminicã, 23 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un motocilist din Zăbrani și-a văzut moartea cu ochii, izbindu-se de un camion. Video cu puternic impact emoțional

  de Special Arad | 18 iunie 2018, 8:51 AM | Regional

  0

  Un accident teribil s-a petrecut pe o soșea din Timis. Un motociclist a intrat în plin intr-un camion, iar momentul impactului a fost surprins live de o camera de supraveghere.

  Totul s-a petrecut într-o intersecție din comuna Masloc – susțin colegii nosștri de la Opinia Timișoarei. Bărbatul aflat pe motocicleta, fără echipament și fără cască de protecție, a pătruns de pe un drum lateral, fără să cedeze trecerea si nu a observat camionul care se apropia cu viteza.

  Motociclistul a intrat direct în mașina de mare tonaj și s-a lovit violent cu capul, fiind aruncat în aer. Mai apoi s-a prăbușit pe asfalt.

  A scăpat cu viață, iar pe imagini se vede cum după câteva clipe încearcă să se ridice cu greu.

  Motociclistul, de loc din comuna  Zăbrani, care a scapat miraculos cu viață, a ajuns la spital cu capul spart și un picior rupt.

  AICI VIDEO!

   

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  0 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.