Un minor, rănit în urma unui violent accident de circulație la intersecția dintre Mărășești și Goga

  de Special Arad | 13 noiembrie 2018, 1:16 PM | Știri Arad

  0

  În urmă cu 30 de minute, la intersecția străzilor Mărășești cu Octavian Goga s-a produs un accident de circulație în care sunt implicate două autovehicule, un Seat înmatriculat în Arad, condus de o femeie și un Audi, înmatriculat tot în Arad, condus tot de o femeie.

  În urma impactului, cele două autovehicule au fost avariate, un minor suferind vătămări corporale și fiind preluat de o Ambulanță pentru a fi transportat la Spitalul Județean Arad. Poliția face cercetări cu privire la modul în care s-a produs accidentul, cele două conducătoare auto declarând că au trecut ambele pe culoarea verde a semaforului.

   

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  5 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.