Update Un microbuz care transporta persoane a „zburat” în afara carosabilului, pe autostrada A1

  de Special Arad | 25 March 2022, 9:57 AM | Știri Arad | Topic special

  0

  (foto: DRDP Timișoara)

  Direcția Regională de Drumuri și Poduri anunță în urmă cu aproximativ jumătate de oră că s-a produs un incident rutier pe autostrada A1.

  Un microbus de transport persoane a ieșit în afara părții carosabile pe sensul de mers Timișoara – Arad a autostrăzii A1, în dreptul localității Șagu din județul Arad (km 523+200, calea 1).

  Momentan nu știm dacă în urma impactului au fost rănite persoanele din microbuz și care este cauza accidentului.

  Update

  Inspectoratul de Poliție Județean Arad informează că în microbuz de aflau 6 pasageri și conducătorul auto, dintre care două persoane ar fi rănite ușor.

  Va fi restricționată banda 1, în aceste momente se așteaptă echipajul medical pentru evaluarea celor răniți.

  Vom reveni. Știre în curs de actualizare.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 4 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.