Un „mesaj” radical, ori chiar atentat la viața lui Soros. În cutia poștală a miliardarului a fost găsit un dispozitiv explozibil

  de Special Arad | 23 octombrie 2018, 11:36 AM | Internaţional

  0

  (foto: politico.com)

  Un dispozitiv explozibil a fost găsit luni în cutia poștală a locuinței miliardarului George Soros din Comitatul Westchester, New York, potrivit The New York Times.

  Pachetul suspect nu a explodat în momenul când a fost găsit de un angajat al Reședinței Soros. Acesta a adus pachetul într-o zonă împădurită din apropierea casei, după care a sunat poliţia. În scurt timp, o echipă de genişti a sosit şi a reușit să detoneze dispozitivul.

  George Soros, omul de afaceri care a devenit o ţintă a criticilor militanţilor de dreapta în Statele Unite şi în Europa de Est, nu se afla acasă în momentul găsirii pachetului exploziv, precizează publicaţia citată.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  8 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.