Un Mercedes cu număr de Timiș a blocat str. Andrei Mureșanu mai bine de o oră. Șoferul a fost urmărit de Poliție

  de Lucian Dănilă | 6 May 2022, 6:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Mai mult de o oră a fost strada Andrei Mureșanu din municipiul Arad blocată vineri după-masa, din cauza unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Timiș, oprit și părăsit pe mijlocul drumului.

  Din informațiile pe care le deținem, se pare că șoferul autoturismului ar fi trecut pe roșu și a fost urmărit de patrula Poliției, iar pe strada Andrei Mureșan efectiv a oprit mașina și a fugit din mașină. După aproximativ 30 de minute, bărbatul a fost prins.

  În acest timp, mașina a fost și controlată de polițiștii de la Criminalistică, întrucât părea suspectă. Traficul a fost astfel deviat spre strada Tudor Vladimirescu până la această oră când la fața locului a sosit „tanti Rodi”, utilajul Recons de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător.

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.