vineri, 21 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un Mercedes cu număr de Timiș a blocat str. Andrei Mureșanu mai bine de o oră. Șoferul a fost urmărit de Poliție

  de Lucian Dănilă | 6 mai 2022, 6:41 PM | Recomandările editorilor | Știri Arad

  0

  Mai mult de o oră a fost strada Andrei Mureșanu din municipiul Arad blocată vineri după-masa, din cauza unui autoturism Mercedes, înmatriculat în Timiș, oprit și părăsit pe mijlocul drumului.

  Din informațiile pe care le deținem, se pare că șoferul autoturismului ar fi trecut pe roșu și a fost urmărit de patrula Poliției, iar pe strada Andrei Mureșan efectiv a oprit mașina și a fugit din mașină. După aproximativ 30 de minute, bărbatul a fost prins.

  În acest timp, mașina a fost și controlată de polițiștii de la Criminalistică, întrucât părea suspectă. Traficul a fost astfel deviat spre strada Tudor Vladimirescu până la această oră când la fața locului a sosit „tanti Rodi”, utilajul Recons de ridicare a mașinilor parcate necorespunzător.

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  3 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.