Un măgar și doi ponei au oprit un tren din Oradea. Pasagerii au coborât să-i alunge de pe șine

  de - | 16 July 2022, 8:14 PM | Regional

  0

  Trenul privat care a plecat sâmbătă la 12:49 din Oradea spre Cluj-Napoca a fost oprit de niște „răufăcători” atipici. Doi ponei și un măgar s-au pus pe șinele de tren în zona Șuncuiuș și au refuzat să plece.

  A fost oprită astfel cursa privată Oradea – Cluj-Napoca, operată de Transferoviar Călători (TFC). Cei doi ponei și măgarul au fost observați din timp de mecanicul de locomotivă, care a claxonat pentru a-i speria, însă fără succes. A fost nevoit să oprească trenul, pentru a nu-i lovi, au relatat publicației BIHOREANUL pasagerii.

  Aceștia au fost enervați, dar și amuzați de faptul că animalele au refuzat să plece de pe șine.

  Citește mai mult pe ebihoreanul.ro

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  6 + 3 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.

  Acest site folosește cookies. Prin navigarea pe acest site, vã exprimați acordul asupra folosirii lor. Am actualizat politicile în conformitate cu Regulamentul (UE) 2016/679 privind protecția persoanelor fizice în ceea ce privește prelucrarea datelor cu caracter personal și privind libera circulație a acestor date. Detalii.