sâmbãtã, 22 iunie, 2024

Special Arad Logo

  Un jucător important de tenis e suspectat că a trântit un meci la pariuri

  de - | 23 august 2017, 8:24 AM | Sport

  0

  Meciul dintre ucraineanul Alexandr Dolgopolov (63 ATP) și brazilianul Thiago Monteiro (114 ATP), de la turneul de Winston-Salem, care se desfășoară în această săptămână, a fost pus sub investigație de Tennis Integrity Unit, organizația care se ocupă de investigarea meciurilor suspecte din tenis, scrie GSP.

  Favorit clar la startul meciului, Dolgopolov (28 de ani) a pierdut meciul în fața mai tânărului său adversar cu 3-6, 3-6.

  Odată cu startul meciului, casele de pariuri online au scos meciul din ofertă după ce cota ucraineanului continua să crească.

  Suspiciunile Tennis Integrity Unit au fost declanșate de modalitatea în care Dolgopolov și-a pierdut serviciile în meci.

  ” TIU a fost informată de modul de pariere în timpul meciului dintre Alexandr Dolgopolov și Thiago Monteiro de la turneul ATP din Winston-Salem, din SUA, de duminică.

  Ca și în cazul altor alerte primite, TIU va analiza și va lua o decizie corespunzătoare pe baza tuturor informațiilor pe care le avea la dispoziție, ca urmare a înțelegerilor pe care le are cu operatorii de pariuri sportive”, a declarat un oficial al TIU.

  Sursa: GSP.ro

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  7 + 0 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.