duminicã, 14 iulie, 2024

Special Arad Logo

  Înșelăciune cu soft-uri pentru pariuri sportive, la Arad

  de Ioana Costaș | 7 martie 2024, 2:36 PM | Știri Arad | Topic special

  0

  Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, sub coordonarea procurorului de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad, au efectuat joi, 7 martie, două percheziţii domiciliare pe raza municipiului Arad, în cadrul unui dosar penal care vizează săvârşirea infracţiunilor de înşelăciune şi evaziune fiscală în domeniul comerţului virtual.

  Potrivit Parchetului de pe lângă Tribunalul Arad „din probatoriul administrat în cauză a rezultat faptul că reprezentantul legal al unei societăţi comerciale a indus în eroare mai multe persoane fizice cu domiciliul pe teritoriul naţional, prin comercializarea de soft-uri pentru pariuri sportive şi a încasat mai multe sume de bani, realizând astfel venituri nedeclarate organului fiscal. Investigaţiile vizează o persoană juridică şi o persoană fizică. Cu ocazia percheziţiilor efectuate au fost ridicate înscrisuri, un telefon mobil, o unitate de calcul şi suma de 17.190 de lei. Până în această fază a cercetărilor penale nu a fost stabilit în concret prejudiciul adus bugetului de stat”.

  Citește și: Percheziții ale polițiștilor la o balastieră din Șofronea, într-un dosar de evaziune fiscală

  Urmărește Special Arad și pe Google News, Twitter, LinkedIn și Instagram!

  Distribuie articolul

  Scrie un comentariu

  2 + 2 =

  Redacția Special Arad își rezervă dreptul de a selecta și a modera comentariile în funcție de relevanța lor față de subiect. Comentariile care nu fac referire la subiectul prezentat nu vor fi aprobate. De asemenea, răspunderea juridică aparține autorului comentariului.